лора

Турунџиева раскажа за свадбата на ќерка си

Македонската пејачка, водителка и писателка Сузана Турунџиева неодамна преку Фејсбук се пофали дека нејзината ќерка Лора ќе се мажи за своето момче Филип. Таа за …

Турунџиева раскажа за свадбата на ќерка си Прочитај повеќе »

Ќе се мажи Лора, ќерката на Сузана Турунџиева

Македонската пејачка, водителка и писателка Сузана Турунџиева се пофали дека нејзината ќерка Лора ќе се мажи. Таа тоа го објави на својот фејсбук-профил на кој …

Ќе се мажи Лора, ќерката на Сузана Турунџиева Прочитај повеќе »

Остаре ќерко

Пејачката и водителка Сузана Турунџиева денес го прославува почнолетството на нејзината ќерка Лора. „Во моето племе од денес има уште една полнолетна дама. Ќерко моја, …

Остаре ќерко Прочитај повеќе »

Scroll to Top