Луизијана

Властите се обидуваат да ја затскријат најголемата еколошка катастрофа во САД

Пред 14 години ураганот Иван тешко ја има оштетено нафтената платформа на компанијата „Тејлор Енерџи“, во Мексиканскиот залив. Од тогаш, штетата делумно е санирана, а …

Властите се обидуваат да ја затскријат најголемата еколошка катастрофа во САД Прочитај повеќе »

Не смее да се омажи и да има семејство додека не замине на Марс

Додека повеќето луѓе може само да сонуваат за тоа да патуваат на Марс, една девојка од Луизијана набргу ќе го оствари овој сон. Алиса Карсон …

Не смее да се омажи и да има семејство додека не замине на Марс Прочитај повеќе »

(Видео) Огромен алигатор влегол во семеен базен во Флорида

Семејство од Флорида испаничило кога во својот затворен базен затекло неповикан гостин, огромен алигатор. Веднаш се јавиле во канцеларијата на шерифот во Сарасоти и побарале …

(Видео) Огромен алигатор влегол во семеен базен во Флорида Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) ГЕОИНЖИНЕРИНГ – Доказ дека поплавите во Луизијана и Македонија беа вештачки создадени

Вакви поплави доаѓаат еднаш во 1000 години, но зошто истите почнуваат да се случуваат се почесто, и во тесен временски период. Неодговорно е од државните …

(ВИДЕО) ГЕОИНЖИНЕРИНГ – Доказ дека поплавите во Луизијана и Македонија беа вештачки создадени Прочитај повеќе »

Scroll to Top