магазин

Девет поранешни манекенки на Викторија сикрет позираа за насловната страна на магазинот „Мор ор лес“

Деветте поранешни ангели на Викторија Сикрет се собраа не едно место, а тоа е насловната страница на магазинот „Мор ор Лес“ Иако светот ги знаеше …

Девет поранешни манекенки на Викторија сикрет позираа за насловната страна на магазинот „Мор ор лес“ Прочитај повеќе »

Стек и капрезе без домати, тајната за Ана Винтур за нејзиниот изглед

Уредничката на магазинот „Вог“, Ана Винтур на 72 години изгледа витално и свежо. Во нејизната нова биографија открива што јаде за ручек. Секој ден во …

Стек и капрезе без домати, тајната за Ана Винтур за нејзиниот изглед Прочитај повеќе »

(ФОТО) Познати убавици од различни генерации позираа голи за „Љубовен магазин“

Познати убавици од различни генерации се охрабрија да се соблечат и да се сликаат за 18. број на „Љубовен магазин“ На насловната страница на магазинот …

(ФОТО) Познати убавици од различни генерации позираа голи за „Љубовен магазин“ Прочитај повеќе »