Марк де Јонг

(Видео) „Ќе ми го јадеш комплетно“ ѝ рече готвачот на водителката на „Брза кујна“

Во вчерашната емисија на „Брза кујна“ водителката Александра Илиевска и мастер-шефот Марк де Јонг имаа недоразбирање околу боранијата, па муабетот среде емисија заврши си непристоен …

(Видео) „Ќе ми го јадеш комплетно“ ѝ рече готвачот на водителката на „Брза кујна“ Прочитај повеќе »