Мира

Мира успеа да го препее големиот хит на Марија Шерифовиќ

Мира Шкориќ успеа да направи нешто што на малкумина им успеало во шоуто „Твоето лице звучи познато“. Таа доби задача да го отпее хитот „Дел од …

Мира успеа да го препее големиот хит на Марија Шерифовиќ Прочитај повеќе »

Scroll to Top