Младен

На Младен сите му се смееја како основец – Единствен запиша занает и сега има ЛАНЕЦ НА МЕСАРИ ВО ШВАЈЦАРИЈА

„За нашата генерација тогаш беше срамота да се запише некој на занает, особено месарски“, се присетува Младен. Се сеќавам кога бепе како момче, шегобиец, кое …

На Младен сите му се смееја како основец – Единствен запиша занает и сега има ЛАНЕЦ НА МЕСАРИ ВО ШВАЈЦАРИЈА Прочитај повеќе »

(ФОТО) Младен и Бранка објави слика од море – Сите се прашуваа, што имаат на себе?

Вулетиќ и Окука, уживаат во Црна Гора, а фотката начисто ги збуни сите кои ги следат. Иако многумина предвидуваа целосен крах на врската, говорејќи како …

(ФОТО) Младен и Бранка објави слика од море – Сите се прашуваа, што имаат на себе? Прочитај повеќе »