настан

(ФОТО) Свадба на плоштад за време на големиот спортски настан

Младата двојка реши да го овековечи својот момент на венчавање, токму на плоштадот на Скопје, во моментите кога течат подготовките за големиот спортски настан, одржување …

(ФОТО) Свадба на плоштад за време на големиот спортски настан Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Пронајден нов доказ кој открива дека клучниот настан во Библијата НАВИСТИНА СЕ СЛУЧИЛ!

Се смета дека Ерусалим паднал околу 587 година пред новата ера. Археолозите кои го ископуваат градот Давид во Ерусалим, откриле дека пишувањето на Библијата е …

(ВИДЕО) Пронајден нов доказ кој открива дека клучниот настан во Библијата НАВИСТИНА СЕ СЛУЧИЛ! Прочитај повеќе »