научи

Лепа Брена научи како да се заштити од падовите на бина

На Лепа Брена и здосади постојано да паѓа на сцената, па фолкерката се одлучи малку да ја промени кореографијата. по што своите фанови ги насмеа …

Лепа Брена научи како да се заштити од падовите на бина Прочитај повеќе »

ВИДЕО: Научи да прави салто наназад, за помалку од 6 часа, само поради една работа

Луѓето му рекоа дека тоа нема да може да го изведе, а тој сакаше да докаже дека не се во право. Најдобро од се е …

ВИДЕО: Научи да прави салто наназад, за помалку од 6 часа, само поради една работа Прочитај повеќе »

Scroll to Top