ВИДЕО: Научи да прави салто наназад, за помалку од 6 часа, само поради една работа

Луѓето му рекоа дека тоа нема да може да го изведе, а тој сакаше да докаже дека не се во право.

Најдобро од се е што нагласи дека на својата поранешна девојка сака да и докаже дека не била во право кога рекла дека никогаш нема да може да се посвети на ништо.

Scroll to Top