неџла

Бали Бег и Неџла повторно ќе станат родители

Глумецот Бурак Озвџит познат како Бали Бег со сопругата Фахрије Евџан го чекаат второто дете. Убавата вест ја објавија на „Инстаграм“, со фотографии од глумицата …

Бали Бег и Неџла повторно ќе станат родители Прочитај повеќе »

Бали бег им купи вила на родителите на Неџла

Турскиот глумец Бурак Озчивит купи вила од 3 милиони во Германија за родителите неговата сопруга Фахрие Евчен. Според турските медиуми, Бали бег и Неџла последниве …

Бали бег им купи вила на родителите на Неџла Прочитај повеќе »

Scroll to Top