ниски

Ојмјакон во Сибир е најстуденото место во светот, каде што температурата се спушта до -50

Ојмјакон е најстуденото населено место на Земјата. Тоа е село што се наоѓа во Јакутија во источниот дел на Сибир. Најниската температура е измерена во …

Ојмјакон во Сибир е најстуденото место во светот, каде што температурата се спушта до -50 Прочитај повеќе »

По 25 години, Шерон Стоун ја повтори легендарната сцена од „Ниски страсти“

Шерон Стоун има 59 години, но и понатаму го одзема здивот во краток фустан. Кога во 1992 година, беше прикажан трилерот „Ниски страсти“, истиот предизвика …

По 25 години, Шерон Стоун ја повтори легендарната сцена од „Ниски страсти“ Прочитај повеќе »

Поради оваа снимка Шерон Стоун ја доби улогата во „Ниски страсти“

Славната актерка објави снимка од аудицијата, каде конкурирала за улогата на Кетрин Тремел, во легендарното остварување на Пол Верховен. Шерон Стоун, е една од најпопуларните …

Поради оваа снимка Шерон Стоун ја доби улогата во „Ниски страсти“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top