Панини

Пополнувањето на албумот „Панини“ во Австрија чини илјада евра

Собирањето сликички од фудбалери на репрезентациите кои учествуваат на Светското првенство во Катар и нивно лепење во албумот „Панини“ може да биде скапо хоби. Во …

Пополнувањето на албумот „Панини“ во Австрија чини илјада евра Прочитај повеќе »

Украле три милиони сликички за албумот „Русија 2018“

Вооружени мажи влегле во издавачката куќа на Панини во Аргентина и со закана на оружје украле неколку стотини илјади самолепливи сликички за албумот за Светското …

Украле три милиони сликички за албумот „Русија 2018“ Прочитај повеќе »