пренос

(ВИДЕО) Водителот испушти гас среде пренос во живот, а реакцијата на водителката е непроценлива

Не е лесно да се биде водител. Тие се секогаш во центарот на вниманието, а преносот во живо е веројатно стресен до лудило. На водителот …

(ВИДЕО) Водителот испушти гас среде пренос во живот, а реакцијата на водителката е непроценлива Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Кинеска блогерка се отру случајно при пренос во живо

Ѕвездата на кинеските социјални мрежи, блогерката Мс Зенг, случајно самата се отру при емитување на видео во живо, сакајќи да ги покаже сите предности на билката …

(ВИДЕО) Кинеска блогерка се отру случајно при пренос во живо Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Најголемите лажливци – НАСА уловена како снима пренос од вселенската станица во студио

Многу луѓе се освестија и веќе знаат дека ISS – интернационалната вселенска станица не постои, или пак постои, но во неа нема луѓе. Или е …

(ВИДЕО) Најголемите лажливци – НАСА уловена како снима пренос од вселенската станица во студио Прочитај повеќе »

Scroll to Top