професорка

Професорка купувала дрога за ученик

Професорката Стефани Питерсон е уапсена поради наводна сексуална врска со 14-годишен ученик, на кого му купувала марихуана. Момчето, кое било осмо одделение, им признало на родителите …

Професорка купувала дрога за ученик Прочитај повеќе »

Снеже Велков како професорка

Фитнес-инструкторката Снеже Велков на социјалната мрежа „Фејсбук“ објави фотографија на која ја истакна својата интелектуалност. Поранешната водителка во преден план ги истакна своите очила, па …

Снеже Велков како професорка Прочитај повеќе »

(Трет дел) Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“

(Трет дел) На корпорациите не им треба персонал кој има карактер туку луѓе компјутери. На наставникот му се забранува да применува настава како порано, да …

(Трет дел) Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“ Прочитај повеќе »

(Втор дел) Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“

(Втор дел) Во денешниот облик на образование и покрај програмите во училиштата и учебниците, наставниот процес и понатаму во голема мера зависи од личноста на …

(Втор дел) Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“ Прочитај повеќе »

Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“

(Прв дел) „Глобалното образование“ е развиено во доцните 1970-ти години, а во неговото создавање главна улога играл Роберт Милер, заменик-генерален секретар на Обединетите нации. Свој …

Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“ Прочитај повеќе »

Скандал на државниот Универзитет – Напалена професорка фатена во „лезбо – акција“ со ученика

Националниот колеџ за настава и лидерство дозна дека Бартон и предавала на споменатата ученичка во текот на школската 2015/2016 година, а пријателството кое го развиле …

Скандал на државниот Универзитет – Напалена професорка фатена во „лезбо – акција“ со ученика Прочитај повеќе »