Раднички

Фудбалер доживеал срцев удар за време на тренинг

Фудбалерот на Раднички од Ратково, Александар Круниќ, доживеал срцев удар среде тренинг. Тој починал на пат кон болницата. На Круниќ му се слошило на теренот, …

Фудбалер доживеал срцев удар за време на тренинг Прочитај повеќе »

Фудбалер во Хрватска почина среде натпревар

Фудбалерот на Отока, Дејан Оршуш, починал за време на натпреварот во втората жупанска лига против Раднички. Тој за време на натпреварот кој се играше во …

Фудбалер во Хрватска почина среде натпревар Прочитај повеќе »