Шкотска

Како гостин принцот Чарлс им приредувал кошмар на домаќините

Принцот Чарлс често изјавувал дека својот живот го смета за ужасен, а според она што е објавено во новата книга за неговиот раскошен живот, се …

Како гостин принцот Чарлс им приредувал кошмар на домаќините Прочитај повеќе »

(Видео) Денес и утре Земјата ќе биде погодена од соларна бура

Голема соларна бура (електромагнетна) ќе ја погоди земјата денеска и утре, предупредува НАСА. Иако нема да биде толку силна да го врати човештвото во камена …

(Видео) Денес и утре Земјата ќе биде погодена од соларна бура Прочитај повеќе »

Лекарите во Шкотска препишуваат антидепресиви на бебиња на возраст од една година

Националната здравствена служба (NHS) во Шкотска препишува антидепресиви на бебиња стари 12 месеци. Според податоците добиени од весникот Dundee Evening Telegraph, Националната здравствена служба (NHS) …

Лекарите во Шкотска препишуваат антидепресиви на бебиња на возраст од една година Прочитај повеќе »

Scroll to Top