смрт

НЕ СТЕ ЗНАЕЛЕ: Еве колку шолји кафе на ден може да ви го продолжи животот!

Две паралелни истражувања во САД и Велика Британија дошле до сознание дека пиењето кафе по одредена формула може да ви го продолжи животот. Научниците дошле …

НЕ СТЕ ЗНАЕЛЕ: Еве колку шолји кафе на ден може да ви го продолжи животот! Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Научниците потврдија – Хемотерапијата предизвикува бавна и болна смрт!

Во интервал од неколку години беа откриени многу медицински и фармаколошки малверзации кои повеќето луѓе ги сметаат за обични теории на заговор. Неодамна објавената научна …

(ВИДЕО) Научниците потврдија – Хемотерапијата предизвикува бавна и болна смрт! Прочитај повеќе »

Scroll to Top