тајно

Американците „скинаа“ седум јужноамерикански претседатели – Еве го нивното тајно скришно оружје – Следни се на Балканот?

Веста за смртта на Чавес предизвика сомнеж кај многумина кој што сметаат дека не е случајност тоа што дури 7 јужноамерикаснки лидери боледуваат од рак?!  …

Американците „скинаа“ седум јужноамерикански претседатели – Еве го нивното тајно скришно оружје – Следни се на Балканот? Прочитај повеќе »

(ФОТО) Водителот тајно се ожени – Си ја ќари 20. години помладата колешка

Српскиот водител Зоран Пејиќ Пеја се оженил тајно и тоа со својата 20. години помлада колешка, Драгана Качавенда. Двајцата се заколнале на вечна љубов на …

(ФОТО) Водителот тајно се ожени – Си ја ќари 20. години помладата колешка Прочитај повеќе »

Scroll to Top