трујат

Не трујат со „Chemtrails“, а потоа профитираат од нашата болест

Доктор Хоровитц тврди дека е во прашање хемиско оружје, а не грип. Болен си. Носот ти е запушен. Те боли целото тело. Се потиш, кашлаш, …

Не трујат со „Chemtrails“, а потоа профитираат од нашата болест Прочитај повеќе »

Доктор Лидија Гајски: Измислуваат болести и луѓето ги трујат со лекови

Поранешен директор на една болница во Париз, доктор Филипе Евен и застапник во францускиот парламент и лекар Бернард Дебре во новообјавената книга „4000 корисни, бескорисни …

Доктор Лидија Гајски: Измислуваат болести и луѓето ги трујат со лекови Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Временски тероризам – Мејнстрим медиумите не ТРУЈАТ со приказни за времето, затскривајќи ги РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ

Вестите на мејнструм медиумите, се преполни со временски прогнози. Горештините доаѓаат, чувајте се! Македонија е мала земја за голема манипулација, како економска, така и временска. …

(ВИДЕО) Временски тероризам – Мејнстрим медиумите не ТРУЈАТ со приказни за времето, затскривајќи ги РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ Прочитај повеќе »

„Не трујат како глувци“ – Хрват од авион сликал како не „убиваат“ од воздух

Како што јавува dnevno.hr, со последниве денови кои со себе носеа прекраснато сончево време без трага од дожд и изненадувачко сино небо, што долго време …

„Не трујат како глувци“ – Хрват од авион сликал како не „убиваат“ од воздух Прочитај повеќе »

Scroll to Top