упати

(ВИДЕО) Мирко објави застрашувачка снимка, па мајка му Гоца упати потресна порака

Српската пејачка на синот му стави до знаење дека нема сила повеќе да биде сведок на неговите постапки.Познато е дека Мирко Шијан е момче кое …

(ВИДЕО) Мирко објави застрашувачка снимка, па мајка му Гоца упати потресна порака Прочитај повеќе »