врската

На жените, сексот во врската им здосадува по една година

Ако е за верување на студијата објавена во магазинот „British Medical Journal Open“, некои жени губат интерес за сексот по само 12 месеци врска со …

На жените, сексот во врската им здосадува по една година Прочитај повеќе »

„Зоне Замфирова” била во врска со популарна холивудска ѕвезда

За љубовниот живот на Катарина Радивојевиќ, позната како Зоне Замфирова, многу малку се знае бидејќи таа ја крие приватноста како змијата нозете. Но, сепак, според …

„Зоне Замфирова” била во врска со популарна холивудска ѕвезда Прочитај повеќе »

Мажот на Бранислава, на врвен начин ја прокоментира нејзината врска со Аца Лукас

Коментарот на Жељко Пашајлија не е поради долгот, но, можеби рекол и повеќе од доволно во врска со неговата жена со Аца Лукас. Откако ги …

Мажот на Бранислава, на врвен начин ја прокоментира нејзината врска со Аца Лукас Прочитај повеќе »

Scroll to Top