заработува

Колку заработува жирито на „Ѕвездите на Гранд“

Судбината на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ и понатаму е неизвесна, но многуте проблеми на виделина извадија и многу тајни, меѓу кои и висината на …

Колку заработува жирито на „Ѕвездите на Гранд“ Прочитај повеќе »

Топлес-чистачка заработува 150 долари на час

Оваа девојка истакнува дека клиентите главно се професионални, но и дека постојат чудаци.30-годишната Џесика Хју се занимава со несекојдневна работа, таа е топлес-чистачка во Холивуд. …

Топлес-чистачка заработува 150 долари на час Прочитај повеќе »

Ќерката на српскиот водител има само 7 години, а веќе заработува самата за џепарлак

Горд!!! Миа самоиницијативно одлучи да заработи некој динар – напиша гордиот татко Машан Лекиќ. Машан Лекиќ е еден од најпознатите српски водители. Како што е …

Ќерката на српскиот водител има само 7 години, а веќе заработува самата за џепарлак Прочитај повеќе »

Scroll to Top