златно славејче

(Видео) Калиопи се потсети на првиот настап на „Златно славејче“

Пејачката Калиопи Букле се потсети на нејзиниот прв настап од детскиот фестивал „Златно славејче“ од 1976 година. По повод 50 години од фестивалот таа го сподели видеото …

(Видео) Калиопи се потсети на првиот настап на „Златно славејче“ Прочитај повеќе »

(Видео) Пред настапот во шоуто на Џенифер Лопез, Мајкл Дамески пеел на „Златно славејче“

Танчерот Мајкл Дамески, кого светската јавност го запозна преку шоуто World of Dance, во 2007 година настапи на детскиот фестивал „Златно славејче“. Тогаш 12-годишниот Мајкл …

(Видео) Пред настапот во шоуто на Џенифер Лопез, Мајкл Дамески пеел на „Златно славејче“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top