Путин: Се смешкам затоа што „Новиот светски поредок“ е завршен!

Путин и Трамп и соопштија на челниците на Г-20 во лице: „Новиот светски поред заврши!“ Во американскиот претседател, Путин пронајде сојузник за уништување на Новиот светски поредок, еднаш засекогаш.

dobivaj vesti na viber

Во текот на фото-оп-а, меѓу рускиот претседател Владимир Путин и претседателот на САД, Доналд Трамп, Путин не можел да ги увери глобалистичките челници собрани на Г-20 да се освестат. Жена во купот луѓе го прашала дали тој се смешка, затоа што го сака Доналд Трамп? – Путин дополнително и се насмевна велејќи: „Се смеам затоа што Новиот светски поредок е завшен!“.

Путин и Трамп имаа закажан 35 минутен термин таа вечер во Хамбург. Но, нивниот прв состанок лице во лице продолжи за речиси два часа, и траеше точно два часа и 16 минути. Двајцата горди националисти и бранители на своите народи, открија дека имаат многу од тоа заедничко за што треба да разговараат.

Тоа не е изненадувачки. Путин, кој толку долго се борел со глобалистичките проблеми, конечно најде светски лидер кој исто, или барем слично размислува. Останатите челници на Г-20, доаѓаат од глобалистички школи – без деца, семејство и се најобични кукли меѓу корумпираните светски олигарси, работејќи во интерес на корпорацијата, банките и тајните друштва, не грижејќи се за светот и иднината на своите земји и своите народи.

Во американскиот претседател Путин на крај пронајде сојузник за уништување на Новиот светски поредок, еднаш засекогаш. Но, додека програмата за Новиот светски поредок во ноември минатата година, зададе голем удар со изборот на Трамп за претседател, глобалистичките планови не се целосно демантирани. Крвопролевањето на улиците во Хамбург е доказ за овој неспорен факт. Препознатливиот ракопис на Џорџ Сорос – Антифа и Блек Блок – беа на работа, разбивајќи и палејќи ги возилата и тероризирајќи ги невините луѓе, обидувајќи се градот да го претворат во пекол на земјата.

Баш како што платената војска на ИСИС предизвикува смрт и уништување во жариштата низ целиот свет, домашните терористи како Антифа исто така предизвикуваат хаос во големите западни градови. Ова е се дел од планот за дестабилизација на САД и Европа, и отстранување на граѓанската слобода и приватноста и правата за пристоен живот.

Ангела Меркел – домаќин на Г-20 беше премногу нервозна, изгубена, одбивајќи да ги признае нејзините катастрофални грешки со отворањето на границите, кој всушност беше дел од сценариото на глобалистичките елити кои ги користат терористите за создавање на хаос, омраза и поделби, односно за иницирање на глобални конфликти меѓу муслиманите и христијаните. Случувањата во Хамбург, всушност е игра на Ангела Меркел, чија популарност не преминува ни 5%, за да создаде терор и поделби во Германија, поделби кои и се потребни за реализација на Новиот светски поредок и нејзиниот опстанок. Од поодмана е познато дека Еврејката Меркел е високопозициониран масон во Комитетот 300.

Изјавата на Владимир Путин дека Новиот светски поредок е во завршна фаза на својот европски главен план е големо олеснување за Европа и светот.

Како што ќе рече Меланија Трамп, додека беше заклучена во хотелот поради својата лична безбедност: работата на нејзиниот сопруг и претседател Путин, никогаш не била поитна.

Scroll to Top