Камерон Дијаз и Киану Ривс се здружуваат за нов филм

Камерон Дијаз, Киану Ривс, Мет Бомер и Џона Хил се потврдени ѕвезди на „Outcome“.

Џона Хил е и сценарист и режисер на новиот филм на платформата за стриминг на Apple. Ривс ќе глуми холивудска ѕвезда која е уценувана од мистериозен видео клип. Поради ова, тој мора да погледне во своето минато и да се соочи со сопствените демони, пренесува Deadline. Улогите на останатите актери остануваат непознати.

Покрај „Outcome“, Ривс треба да се појави како Константин во долго одложуваното продолжение на стрип на филмот од 2005 година. Развојот на филмот беше запрен поради штрајкот на писателите, но режисерот Френсис Лоренс во октомври 2023 година рече дека се надева дека ќе направи Константин 2 наскоро.

Scroll to Top