(ВИДЕО) HAARP над Македонија? – Како се чувствувате овие денови, спиете ли мирно?

Во последните неколку дена, луѓето се во лошо расположение и се жалат на здравјето. Тие велат дека за тоа е виновен јужниот бран. Докази постојат, но треба да се поверува во нив. HAARP епицентарот е формиран над Балканот (црвено на левата страна од сликата). Добро внимавајте на времето следниве денови. Чудно некое “југо” следи, луѓето ќе се прашуваат како нешто да не е вред …

sat.24.com

Во продолжение следи образложение кои се последиците од HAARP на нашиве простори

Инсталиран е во Бељин во близина Бараево, што е многу блиску до Белград. HAARP е од Америка, прилично е со катастрофални последици во секоја смисла и е табу-тема

Сепак, ако е тоа така, се повеќе и повеќе луѓе зборуваат за ова, дури и оние кои беа вклучени во креирањето на овој проект! Многу медиуми во Србија кои имаат пишувано на оваа тема биле заплашувани да молчат. Како и списанието Правда! Информациите што сега ќе ги видите и прочитате, никогаш нема да се слушанат на главните медиуми или на други полтронски медиуми.

Информациите за HAARP антената во Србија е демантирана, односно под преголем притисок од јавноста антената е демонтирана и отстранета на некое подобро и побезбедно место, на пример, како Косово.

HAARP SYSTEM и неговото влијание врз климата

haarp-balkan-jugoslavija-hrvatska-srbijaДефинитивно ова е најголемиот домен и насока во која оди HAARP. Пред сѐ, тој е тука за промена на климата и да влијае на природни катастрофи. Иако овој систем релативно е од поново време, целиот проект беше создаден веднаш по втората Втората светска војна!

Денес тој има глобална примена! Иако многумина не сакаат да зборуваат што точно преставува HAARP, вистината станува се појасна и грозна. HAARP системот првенствено работи со помош на електрични и магнетни бранови, а така влијае на климата, температурата на воздухот, влажноста на почвата, јачината ветерот и слично!

billederhaarp-hole-in-sky2-300x2251Балканските земји, последиците ги гледаат најмногу во температурата на воздухот што предизвикува суша и она што е актуелно, пожари! Дека нешто не е во ред, може да се види речиси секој ден на небото, под услов да е ден, како небото да е со набој, облаците деформирани и со необичен облик, а воздухот е различен!

Она што создава проблем се и сушите кои влијаат на културите и полињата, магнетната контрола го обива дожд и ја суши земјата, па храната станува многу поретка и поскапа.

Она што е важно да се знае е дека овој систем уништува две годишни времиња! Пролетта и есента полека исчезнуваат и ќе имаме само лето и зима. Летата ќе бидат долги и топли и зимите остри и многу студени!

HAARP SYSTEM и влијанието врз човекот

Ова е нашата главна грижа и дефинитивно влијанието на HAARP системот во овој домен е многу присутен и опасен. HAARP системот влијае со помош на магнетни бранови и набои. Најверојатно знаете дека и самиот човек е магнетизиран и електрифициран и дека секој поединец има некаква форма на енергија. Затоа ударите од молња или од струја делуваат врз луѓето разорно колку и на електричните апарати! Човекот има вода во себе и самиот произведува енергија. Во колку дојде до предозирање на магнетизам и електрицитет, доаѓа до шок! HAARP систем најчесто делува на два најважни органи! Срцето и мозокот!

HAARP-sustav-antene-mozakНајверојатно ви е познато дека кога срцето ќе престане да работи, лекарите даваат електрошокови и на тој начин енергијата на полнење и магнетизмот создаваат енергија потребна за работа на срцето, па човекот повторно станува жив. Меѓутоа, ако има премногу од овие честички, срцето започнува да прескока и расипува. Животниот век на овој човек се намалува, срцето е под поголемо оптоварување и постојано менување на интензитетот (силата) на енергијата во човекот.

Мозокот е приказна сама по себе. Структурата на мозокот е составен од лабави и чувствителни прегради и целиот мозок е исполнет со течност која е многу важна. Во исто време мозокот има некој вид на мали приемници, т.е антени кои примаат сигнали, така што HAARP со испраќање на прекумерни набои и магнетизам, може да дојде до предозирање на мозокот, со тоа што тој ќе работи пореметено или ќе престане да работи!

Сигурно сте слушнале за метеоропати! Тие луѓе стануваат болни кога времето одеднаш се менува. Нивните приемници во мозокот се повеќе чувствителни и ранливи на нивото на магнетизам и електирзам кои многу влијаат врз нивното здравје ! HAARP системот дополнително ги оптоварува луѓето! Буквално HAARP-от со своите бранови ја раздвижува течност во мозокот и ја дозира енергијата на човекот преку антените во мозокот!

haarp-300x221Сето ова има ефект врз расположението на луѓето! За секој погодени поинаку. Некој е агресивна, Moody, спие, депресивни или самоубиствени (самоубиство). Постојат хиперактивност, несоница, анксиозност или напади на паника?

Инаку, биометеотолошката прогноза постои само на овие простори. Во ЕУ, Швајцарија, Германија, не постои биометеотолошка прогноза во медиумите, весниците, радиото. Во најдобар случај, луѓето на нив не обрнуваат внимание.

Рекоа за HAARP

Џорџ Хадсон (55), американски НАСА инженер

HAARP системот е најмоќното оружје на најголемите моќници на светот. Дали е опасен овој систем? Не се сомневајте во тоа! Тој е веќе тука и работи.

Мајкл Rucky (43), американски пилот

Haarp-Locations-around-the-WorldДенес е времето на контрола на човечкиот ум! Да, мислам на HAARP системот. Тој прилично има лошо влијание врз психата, климата и државата во целост! Како пилот, сигурен сум и за тоа сега зборувам дека овој систем може да обори било кој авион во светот! Секогаш кога е тоа потребно.

Родни Pitton (82), пензиониран генерал на британската армија

HAARP системот е навистина врвен проект на Американците. Ви кажаа дека е за експериментирање и следење на климата во Алјаска, а денес, види чудо, целиот свет ги има тие антени. Се е јасно што се случува.

Мит Даглас (1965-2008), американски физичар, убиен пред неговата куќа во Далас

HAARP-от ме загрижуваше секогаш. Јасно е неговото влијание врз климата и на магнетното поле на површината на земјата! Знаете што значи тоа! Сите ние можеме да бидеме убиени кога тие тоа ќе го посакаат.

Никола Janec (68), словенечки новинар и истражувач

Целата работа е многу мистериозна и ужасна! Едно се зборува, а другио прави. HAARP-от сите нѐ убива, а никој не е способен да преземе акција! Уште нѐ уверуваат дека тоа е создадено заради нас. Патетично Боже! Исто кога политичарите тупат со нивните говори.

haarp3Momo Matosevic (56), хрватски физичар и лекар психијатар

Тоа е срам за светот во кој живееме. HAARP-от ги убива луѓето, така што влијае на психата и го прави без волја и агресивен! Создава деструктивни луѓе. Не е ни чудо што светот е полн со лудаци!

Alex Vegata (73) руски атомски експерт и физичар

HAARP системот е целосно злосторство против човекот! Непријатели на Американците, односно, на нејзините сопственици, не се сега само Ирачани, Руси или Балканци. Целиот свет е мета!

Никола Потошка (54), романски претседател за животна средина

Тој HAARP на сите нас ни работи пред нос, а никој не обрнува внимание на тоа! Тивко, но подмолно исчезнуваме!

NikolaTesla еднаш рекол дека планетата Земја може да се подели на половина со помош на резонанца. Да се надеваме дека ова не е план на американските брливи умови.

Scroll to Top