(ВИДЕО) Камерата улови како дух НАПАЃА човек!

Безбедносните камери забележаа застрашувачко видео, на кое е прикажано како дух напаѓа човек во ходникот, а потоа го влече и по подот.

Потоа, човекот успеа да побегне на страната на ходникот од каде и дојде.

Што вие би направиле во оваа страшна ситуација! Многумина од вас ќе кажат дека ова видео е монтирано, но ви гарантираме дека се што е снимено, е апсолутна виситна.

 

Scroll to Top