ВИДЕО: Октријте ја вистината за ракот – Документарец за како да ја спречите една од најстрашните болести во современата доба

Моќниот документарец за една од најстрашните болести ракот, беше виден и шеруван од страна на милиони кога првпат во 2015 година беше пуштен во јавноста.

Во него може да се открие најголемите ефекти како да го спречите и победите ракот – од 131 најголемите топ експерти.

 

За да го погледнете документарецот, кликнете на следниот линк:

Scroll to Top