Бизнисмен од Ниш ја прави најскапата свадба на Балканот, ќе пеат Цеца и Аца Лукас

Нишкиот контроверзен бизнисмен Бранислав (Брано) Мичуновиќ на 4 ноември организира голема свадба за својот син Ѓорѓе во елитен австриски хотел.

❤️

A post shared by Djordje (@djordjemicunovic) on

Како што се дознава, гости ќе бидат најголемите српски фолк-ѕвезди Цеца и Аца Лукас, кои приватно се пријатели со Мичуновиќ.

❤️❤️

A post shared by Djordje (@djordjemicunovic) on

Ѓорѓе со својата избраничка Зорана, некогашна манекенка, има син, а судбоносното „да“ ќе го изговорат речиси пред 800 гости.