Давид откри што планира да направи за Александра и нејзината ќеркичка

Пејачот донесе одлука која, судејќи според неговите зборови, за ништо нема намера да ја промени.

Александра Суботиќ и Давид Драгојевиќ започнаа заеднички живот во нејзината куќа во Калуџериќ, нешто што го потврдија и во емисијата „Запознајте ги паровитее“, во која синоќа гостуваа.

 

Foto: Telegraf

„Супер! Таа е прекрасно дете“, изјави Давид кој донесе важна одлука. Како што истакна, доколку тоа е можно, планира да го посвои и детето на Александра.

Foto: Telegraf

„Сакам да им овозможам се. Таа и Александра заслужуваат подобар живот. Не заслужија тежок живот. Сакам тоа да го променам и да им го овозможам тоа што е. Тоа што секое дете го заслужува, татко, таковска фигура. Јас предложив да ја посвојам Александра, да ја признаам и да се води како мое дете“, изјави Давид.

Инаку, таткото на детето Александар Чабаркапа, не ја признаваше ќеркичката, така да малата го носеше презимето на мајка и.

 

Scroll to Top