(ФОТО) Александра и Давид во жешка акција на Ади

Жешките денови и високите температури треба да се издржат, а поранешните учесници во „Парови“, тоа го прават на свој начин.

Foto: Stefan Gvozdić​
Откако излегоа од вилата „Парови“, Александра Суботиќ и Давид Драгојевиќ не се развдојуваат!
И двајцата повеќе време минуваат во куќата на Александра во Калуџерица, со нејзината ќерка Магдалена, а едно жешко попладне го искористија за одење и опуштање на Ади Циганлија.

Foto: Stefan Gvozdić​

Foto: Stefan Gvozdić​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Давид откри што планира да направи за Александра и нејзината ќерка и ги воодушеви сите!

На нив воопшто не им сметало тоа што ги гледаат стотина луѓе, па се препуштија на страстите…

Foto: Stefan Gvozdić​
Foto: Stefan Gvozdić​ 

…а и зошто би им сметало кога јамерите ги снимаа сите овие месеци кои ги минаа во ријалити шоуто…

Foto: Stefan Gvozdić​

Давид ја пипкаше каде ќе стигне, а потоа со оваа поза целосно ги излудеа капачите на Ади…

Foto: Stefan Gvozdić​

Foto: Stefan Gvozdić​

Foto: Stefan Gvozdić​

Foto: Stefan Gvozdić​

Foto: Stefan Gvozdić​

Од овој агол сигурно најмногу се израдуваа машките капачи… А богами има и причина

Foto: Stefan Gvozdić​
Инаку Давид и Александра вчера ги посетија и Ветерник и семејството на Давид, а наскоро ќе ги спакуваат куферите и ќе се упатат на црногорското крајбрежје.

 

Scroll to Top