ФОТО: Ален од „Биг Брадер“ направи голема трансформација

На Ален Мациниќ, публиката се сеќава уште од првото издание на хрватскиот Биг Брадер, далечната 2004 година, а минатата година се појави во регионалното, малку поинакво ријалити шоу. Во меѓувреме, стана успешен претприемач, се ожени, но го набилда и телото, со кое се пофали на Инстаграм.

….ULTRA PERO LAKA KATEGORIJA…(sve se moze ako se to hoće)💪💪💪

A post shared by Alen Macinic (@alen_macinic) on

„Ултра перо лесна категорија (се се може ако се сака)“, напиша на фотката на која се пофали и со тетоважата. За да покаже колкава трансформација направил, со новата фотка, стави и една од 2015 година, каде немал таков тренинг.

…..

A post shared by Alen Macinic (@alen_macinic) on

„Секоја чест“, „браво“, „опа“, беа само некои од коментарите на неговите воодушевувачки пријатели и обожаватели.

….❤️

A post shared by Alen Macinic (@alen_macinic) on

По излегувањето од куќата на регионалниот Биг Брадер, во брачните води вплови со со долгогодишната девојка Ливија, со која подоцна учествуваше во шоуто „Менувам жена“. Неколку дена Ливија мина кај Раде Васиќ, додека сопругата на Васиќ, Рада дојде во куќата на Ален.

…vrijeme za bicikletu….🚵🏿🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️

A post shared by Alen Macinic (@alen_macinic) on

Судејќи според објавите на социјалните мрежи, на Ален бракот и тоа како му годи.

Joj kad se sjetim 😍

A post shared by Alen Macinic (@alen_macinic) on

Scroll to Top