(ФОТО) Најлесно е да завршиш факуктет – Инди ги шокираше сите со отворено писмо

Откако по песната „Чка космичка“, и честите појавувања во емисии се врати во жижата на јавноста, Индира Арадиновиќ Инди, секој ден приредува некое ново изненадување.

И само што обожавателите целосно ги збуни со фотка, на која ја покажа тетоважата под градите, како и гаќичките кои се вовлекуваат во телото, Инди одлучи да објави и „отворено писмо“. Како што наведе на самиот почеток, по 11 години на сцената некои размислувања одлучи да ги сподели со сите.

Scroll to Top