(ФОТО) Откриен полот на бебињата кои ги чекаат Жељко и Јована Јоксимовиќ

Јована Јоксимовиќ ќе се породи во октомври во Белград.Жељко и таа наскоро своето семејство ќе го прошират за уште два нови члена, бидејќи за околу два месеци ќе станат родителите на близнаците.

И водителката и пејачот нестрпливо го исчекуваат денот кога нивните бебиња ќе дојдат на свет, а веруваме дека најсреќен ќе биде нивниот син Коста, кој ќе добите, како што се зборува, две сестрички.

 

Иако Јована неодамна изјави дека не знае кои пол се близнаците, и дека тоа најмалку им е важно, според најновите гласини, Јована наводно носи девојчиња.

Инаку, Жељко и Јована неодамна се вратија од Истанбул, по што пејачот престојува во Црна Гора.

Водителката одлично се чувствува, и би требало да се породи во октомври, а породувањето е закажано во Белград. Да потсетиме, Јована со синот Коста се породи во едно приватно белградско породилиште.

Scroll to Top