(ФОТО) Популарниот српски пејач направи тетоважа во има на љубовта

Многу луѓе не знаат како да ја искажат љубовта па се трудат на најразлични начини , да ја искажат љубовта  па често пати избираат и луди начини.

Еден од тие луѓе е и српскиот пејач  Саша Капор,кој сакајќи да ја овековечи љубовта спрема својата сопруга направи тетоважа.

Тој на градите направи тетоважа со ликот на својата сопруга и синот а над нив има крила.

Како ви се допаѓа!?

@chikakapor_beard 👋

A post shared by Nikolina Kovač Kapor (@nikolina.kovac) on

Scroll to Top