(ФОТО) Рибља Чорба направи спектакл за паметење

Добро расположените Бора и членовите од бендот „растураа“ до раните утрински часови, се додека публиката со нив цел глас ги пееше нивните многубројни хитови.

Еден од најпопуларните рок бендови на просторите на поранешна Југославија, Рибља Чорба, на радост на љубителите на добрата рок музика, синоќа настапи на популарниот сплав „ПОРТ“.

Интересот за нивниот настап веќе со недели однапред беше огромен, а веќе нешто по 11 часот се формираше огромен ред пред Порта. Добро расположениот Бора и членовите на бендот „растураа“ до раните утрински часови, додека публиката со нив на цел глас ги пееја многубројните хитови.

Во текот на целата летна сезона на сплавот настапуваат некои од најголемите имиња на регионалната музичка сцена, во месец август, резервиран е за Министерка, Индира Колонија, Марија Шерифовиќ, Аца Лукас и многу други ѕвезди.

Scroll to Top