(Фото) Саша Ковачевиќ позира гол, пејачот со жежок поздрав од бањата

Саша Ковачевиќ го украде вниманието на социјалните мрежи позирајќи гол во бањата. Пејачот, кој важи за голем миленик кај девојките, на сликата ја средува брадата. Голем број од фановите и овој пат го пофалија за одличниот изглед.