Марина Туцаковиќ: Се уште сум во контакт со мајката на Боки 13

By

Авторката на голем број на хитови на забавна и народна музика, Марина Туцаковиќ, во едно од своите последни интервјуа откри детали од животот со мајката на Боки 13, со која како што вели е во редовен контакт.

„Се слушаме од време на време. Што да прави жената. Боки е осуден на многу години, но ќе се жали, па сите се надеваат деак казната барем малку ќе се намали и дека дел од казната ќе може да ја помине во домашен притвор“, изјавила Туцаковиќ за „Стар“.

„Домашниот притвор е многу полесна околност отколку да е во самиот затвор. Знаејќи го него, сигурна сум дека ова тешко му паѓа, затоа и здравствено падна“, вели Марина.

Ќе ви се допадне