Ноле со точак низ Белград додека минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

By

Најдобриот тенисер на светот е во Белград каде со точак се возеше покрај брегот на Сава . Тој заедно со сопругата Јелена и децата, возеа велосипеди покрај реката, а минувачите кај халата „Бетон“ не го криеја воодушевувањето кога ги видоа дека поминуваат.

Неодамна Новак ги воодушеви фановите откако дома во кујна ги миеше садовите, велејќи дека тоа го смирува, а неговата сопруга го сликаше па ги објави фотографиите.

Ќе ви се допадне