Српската пејачка пред породувањето прими лоши вести од докторите

Ана Николиќ која е пред пораѓај, од лекарите примила лоши вести и тоа во осмиот месец од бременоста.

Лекарите на српската пејачка и кажале дека мора да ги остави цигарите, да јаде здраво, да го смени начинот на живот, зошто многу веројатно е дека ќе има компликации при породувањетоа ако не промени нешто, пренесоа српските медиуми.

На пејачката и бил висок притисокот па мора да мирува, да се грижи за здравјето, како своето така и на бебето, да ги остави цигарите, и да јаде поздраво. Доколку не го направи тоа можни се многу компликации.

Таа во бременоста има голема поддршка од својот сопруг.

Scroll to Top