(ВИДЕО) Дефне од „Вљубениот ерген” во страсна прегратка со актерот од друга хит серија

Ако добро се сеќавате Дефне од Вљубениот Ерген ја гледавме и во една друга серија. Таа беше пејачка во Бурни времиња, и му беше девојка на Мете, во серијата на Сител.

Ова е нивната филмска љубов.

Scroll to Top