(Видео) Џеј Рамадановски заплакал пред домот на Синан Сакиќ

By

Српскиот фолк пејач Џеј Рамадановски, пристинал пред домот на починатиот Синан Сакиќ, со цл да изрази сочувство на семејстввото.

Џеј бил забележан од медиумите видно потресен, а изјавил дека прераната смрт на неговиот колега му паднала претешко.

Тој го сметал Синан за еден од неговите најдобри пријатели. Вели дека заедничко им било тоа што не се срамеле од своите животи и дека биле искрени.

Видеото погледнете го на следниот линк:

 

Ќе ви се допадне