(ВИДЕО) Ја прашаа Тамара дали има секс по операцијата на задникот – Нејзиниот одогов ќе ве изненади

Тамар Џуриќ по повеќемесечните здравствени проблеми полека се враќа на старите активности, меѓу кои се и ноќните излегувања.Тамара му се врати на нормалниот живот, по неколку месеци агонија низ која мина поради компликациите настаните од вбризгувањето на аква филрот, во нејзиниот задник, која по секоја цела сака да го зголеми.

Тамара беше на концертот на Аца Лукас на еден сплав во Белград, што инаку, како што рече нејзиниот другар од ноќното излегување, откако се соочила со здравствените проблеми.

Освен што со репортерите на српски Телеграф сподели дека се чувствува како да не направила голема пауза и дека не пропуштила премногу, Тамара искрено призна и дека после се, има проблем со практикување на секс.

 

„Ако тоа не е табу тема, искрено… Сакам секс и радо би го практикувала. Долго немав однос со својот дечко, затоа што го имам тој некој лимит, и сеуште, работите не се сосема како што треба… Така да не размислувам за сексот… (се смее) изјави Тамара.

Таа покажа и како нејзиниот задник изгледа сега.  Погледнет на следниот линк:

Scroll to Top