(ВИДЕО) Карлеуша го соблече типот во боксерици и ја истури водата на незгодно место

Судејќи по реакцијата на момчето кое беше голо на бината, Јелена Карлеуша приреди ноќ за паметење.

Таа е позната по тоа што на своите настапи направи тотален хаос, па со секое нејзино дружење со публиката, го претвора во нов спектакл.

Не е прв пат да Јелена изведува на бината некое машко од публиката и да го разголи, но сега се работи за мускулесто момче, на кое му направи нешто што и самиот не го очекуваше.

Го качи на бината, му ја соблече маицата, спушти фармерките, а потоа му пријде со шише вода во рацете и да речеме, му го истури на незгодно место.

 

 

„Секоја често, беше одличен“, му рече Карлеуша на момчето, кое од нејзе побара само да ја бакне.

Дали му дозволи, погледнете на снимката, на следниот линк: