(ВИДЕО) Лукас се сними со новата девојка – Сите зборуваат за ова што го направи

Аца синоќа имаше настап во Мостар, каде ја поведе и новата девојка, Бранислава Пашаљиќ.

Откако пред неколку дена го зема синот во Лозница, па и во Црна Гора од каде ги објави заедничките слики, Бранислава Пашајија повторно е со Лукас!

Имено, пејачот не ја доведе на својот настап во Белград во среда вечерта, веројатно за да избегне повторно сликање и снимање, но Бранислава наредниот ден сепак го следеше Лукас.

Аца пееше во Мостар, а неговата девојка во еден момент не одолеа, па почна да се снима. Кога виде што работи, Лукас ја прегрна, па почна да ја бакнува, нешто што не му се случило пред врската со Бранислава. Се работи за тоа дека Лукас така никогаш не се однесувал кога беше со Соња, што голем број луѓе го приметија.

 

Видеото погледнете го на следниот линк:

Scroll to Top