(ВИДЕО) ПАДНА ДОГОВОР – Карлеуша снима дует со оваа позната турска ѕвезда!

За време на неодамнешниот престој во Истанбул, Јелена договори дует, како и голем концерт во Истанбул.

Таа до октомври ќе издаде нова дуетска песна, и тоа со една од најголемите ѕвезди во Турција!

Како што дознаваме, Јелена пред недела дена официјално договори со турскиот пејач Синан Акчил, кој во 2009 година, на евровизија го освои четвртото место.

„Турскиот пејач и неговиот тим бараа состанок со Јелена, уште пред месец дена, а до средба конечно дојде пред неколку дена, кога Јелена престојуваше во Истанбул. Синан и неговиот тим се воодушевени со Јелена, и многу се радуваат на дуетото кој би требало да излезе до октомври“, вели извор близок до пејачката.

 

Како што вели, Јелена почна со преговорите и околу големиот концерт во Истанбул, со оглед на тоа дека интересот за неа е исклучително големо.

„Луѓето во Истанбул ги знаат нејзините песни, тоа е неверојатно“, додава извор близок до Јелена.

Инаку, Јелена на големо размислува за другиот Ушче, кои би можел да се случи веќе на летото 2018 година.

Слушнете и една од песните на Синан:

 

Scroll to Top