(Видео) Шерифовиќ го прекина концертот во Швајцарија: „Ако биде мојот син како вас, ќе се убијам“

Марија Шерифовиќ прекина концерт во Швајцарија поради четворица посетители кои ја изнервираа.

@tanjasrdjevic @Marija Serifovic 🩷👏🏻 #marijaserifovic #serifovic #dolaziljubav #drugacija #buditedobro #zürich #foryou ♬ Originalton – Tanja Srdjevic 🌹

„Вие четворица сте толку невоспитани, тоа е пекол. Неверојатно сте некултурни, морам да ви го кажам тоа, простете ми. Навистина сте невоспитани. Ако разбирате, ако не разбирате, преведете за нив, се изнервирав. Ама ајде, тие се млади. Не дај боже син ми да биде таков, ќе се убијам. Сега ќе ви простам, друг пат нема“, кажа Марија од сцената и ја доби поддршката од останатиот дел од публиката.

Scroll to Top