Џорџ и Амел Клуни во Милано со близнаците

Познатата брачна двојка Џорџ и Амел Клуни пристигнаа во Милано. Двојката е снимана како се симнува од својот приватен авион, а фоторепортерите успеаја да ги сликаат заедно со нивните деца.

Џорџ и Амел минатиот месец станаа родители на близнаците Александар и Ела и ова се први фотографии на двојката со своите деца во јавноста.

[URIS id=356996]

Scroll to Top