Хајди Клум топлес во магазинот Максим

By

Хајди Клум е како вино, колку е постара, толку изгледа подобро. Манекенката влезе во 45 година од животот и уште еднаш покажа дека е бомба.

Овој пат, таа позираше во топлес, за насловната страна на „Максим“ магазин, при што најмногу го воодушеви машкиот дел од популацијата.

Погледнете ја фотографијата:

 

Ќе ви се допадне