Кристен Стјуарт со гумени влечки и бели чорапи  шета низ Лос Анџелес

By

Познатата актерка Кристен Стјуарт е фотографирана во Лос Анџелес како се шета низ град со книга во рака и гумени  влечки. Врз сето тоа и бели чорапи, па за нејзиниот стајлинг  светските медиуми напишаа негативни критики. На фотографиите се гледа дека нема ни шминка, а видливи се и подочниците, па изгледа сосема непрепознатливо.

Ќе ви се допадне